Cautare

4051 de rezultate pentru "aplicatia de la spitalul judetean mehedinti" (2.65 secunde)
Nominalizarea noului prefect l-a indepartat pe acesta atit de biroul permanent judetean al liberalilor cit si de organismele centrale de conducere.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Presedintele PD Emil Boc a precizat ca din informatiile pe care le-a primit in cadrul BPN cu privire la consilierul judetean Aurel Cucu a rezultat ca au existat trei solutii de neincepere a urmaririi penale date de catre Parchetul General in cazul acestuia.
"Anii intregi" in care preconiza Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, derularea procesului dintre conducerea CJC si consilierii judeteni ai Aliantei D.A. se aproprie de sfarsit. Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi.
"Anii intregi" in care preconiza Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, derularea procesului dintre conducerea CJC si consilierii judeteni ai Aliantei D.A. se aproprie de sfarsit. Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi.
Cursa pentru "functia" de candidat al PNL la postul de subprefect de Dolj, lasat liber de demisionarul Ion Groza, a fost castigata, in cele din urma, de consilierul judetean Nicolae Giurgiteanu.
Primarul din Botosesti-Paia a regizat pentru presedintie un filmulet cu cel mai prapadit drum judetean din Dolj, in speranta ca-l va sensibiliza pe Traian Basescu.
Danut Culetu, prefectul Constantei, a anuntat ieri ca institutia pe care o conduce a atacat in contencios administrativ decizia alegerii lui Nicusor Constantinescu drept presedinte al Consiliului Judetean Constanta, in urma sedintei din 25.04.2006.
Asa s-ar putea caracteriza situatia locuitorilor din patru comune doljene, care sunt nevoiti sa astepte sfarsitul de saptamana pentru a putea ajunge la Craiova.
Muzeul Olteniei in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj si Muzeul Judetean de Istorie Brasov au organizat marti, 30 mai, la sediul Sectiei de Istorie si Arheologie a Muzeului Olteniei vernisajul expozitiei "Restaurare.
Consilieri judeteni si vicepresedinti din zona de Sud-Est au participat, pret de cateva zile, la intrunirea desfasurata la Galati, principala tema de discutie fiind ordonanta 7, referitoare la finantarile pentru aductiunile de apa, statii de epurare, canalizari, platforme pentru gunoi, poduri si podete.
Consilierul judetean Victor Manea a refuzat, in urma cu cateva saptamani, sa se mai prezinte la sedinta de Consiliu Judetean Constanta, declarand ca este nemultumit de modul in care functioneaza aceasta institutie.
Alesii locali din judetul Gorj nu sunt interesati sa completeze declaratiile de apartenenta politica, o singura localitate din 70 trimitand la consiliul judetean listele cu optiunile politice ale consilierilor locali.
Alesii doljeni cred ca reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice, institutie care va imparti banii primariilor din judet de la 1 ianuarie 2007, nu cunosc problemele din teritoriu si nu vor reusi sa distribuie banii dupa nevoi.
Zeci de localitati doljene asteapta bugetul destinat investitiilor pe 2007, dupa ce sedinta extraordinara a consiliului judetean, in care trebuia sa se distribuie banii, a fost amanata pentru prima data in istoria institutiei.
Noul Guvern PNL-UDMR, care se bucura de sustinerea PSD la vot (cel putin deocamdata), naste si in plan local reactii.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Ion Popescu nu este deloc iubit de catre social-democratii constanteni. Dupa ce PSD i-a invalidat mandatul de consilier local, ieri, i l-au anulat si pe cel de consilier judetean.
Organizatiile judetene ale celor doua partide de guvernamant dau dovada de delasare in ceea ce priveste prezenta pe internet.
google-analytics.com